CARTA.

Entrants

Carxofes saltades amb pernil ibèric 18.50 €

Amanida del temps 8.50 €

Escarola amb all 8.50 €

Tomàquet amb ventresca de “bonito” 19.50 €

Amanida d’enciam, gambetes, pinya, pastanaga i caviar de truita amb una vinagreta de curry 19.50 €

Amanida d’escarola, favetes, bolets, poma i “foie” amb una vinagreta de tòfona          18.50 €

Pernil ibèric pur d’aglà 100% 12 € / 50g

Llonganissa de Vic Riera Ordeix Gran Luxe 6 € / 50g

Llonganissa Casa Sendra 6 € / 50g

“Foie” curat amb sal i pebre   12 €

Anxoves de Laredo preparades nostres 2 € / unitat

Boquerons curats en vinagre de cava  9.50 €




Sopes, truites i arrossos

Sopa de ceba gratinada 12 €

Sopa de pescadors amb arròs 18 €

Truita de gambes de Palamós 30 €

Truita de ceba 12 €

Ou ferrat amb caviar Calvisius 40 € / 20g

Paella de marisc desossada (mín. 2 pers.)35 € / ració

Rossejat de fideus fins (“fideuà”) 16 €





Carns

“Chuletón” de vedella de Girona rostit 44 € / 1Kg

Filet de vedella a la graella 24.50 €

Filet de vedella rostit a l’estil Boccatti 29 €

Filet de vedella amb crema de formatge blau 29 €

Filet de vedella amb crema de tòfones 38 €

Steak-Tartar         29.50 €





Peixos

Llenguado de la costa 28 €

Rap a la planxa 19.50 €

Rap al forn o a la marinera 25 €

Turbot salvatge 33 €

Gall de St. Pere 65 € / 1 Kg




Mariscs

Ostres gallegues         4.50€/unitat

Cloïsses blanques de Carril   17 €/100g

Canailles (cargols punta)   19.50 €

Gambes de Palamós   44 €

Escamarlans petits de la costa   38 €

Escamarlans tronc gallecs   12 €/100g

Gambetes pelades a l’allet   18.50 €

Xipironets saltejats o a l’andalusa   29.50 €

Xipironets estofats amb ceba i arròs blanc  34.50 €

Espardenyes   46 €

Anques de granota a la provençal   25 €

Calamars a la romana   19.50 €

Calamars de la costa a la planxa o a l’andalusa  23 €

Sipiones a la planxa   24 €


Boccatti
C. Mossen Josep Gudiol, 21
Vic (Barcelona) 08500
Telèfon d’informació i
reserves: 93 889 56 44
Social